Menu

CMR-it is ondersteund
door TSS en UPTR

Lijst van de te printen CMRs (DEMO blad)


NB : het pictogram voor het veranderen en verwijderen zijn doelbewust niet meer actief op deze demo pagina. Daarentegen kunt u het printen, delen of visualiseren van de icoontjes testen...CMR Nr
Afz.
Gead.
Inontvangstneming datum
Leveringsdatum
 
 
 
 
 
 
 
123456
PIGNON ETS
1420 BRAINE L'ALLEUD
BODRUM SPRL
1440 WAUTHIER BRAINE
2014-11-03 2014-11-04
NB : het pictogram voor het veranderen en verwijderen zijn doelbewust niet meer actief op deze demo pagina. Daarentegen kunt u het printen, delen of visualiseren van de icoontjes testen.

Hoe zit het dan met de wetgeving ?
[...
■ De software CMR-IT maakt het de afdruk EN de archivering (Adobe Acrobat PDF) van uw CMR-vrachtbrieven mogelijk, en dat in overeenstemming met de huidige wetgeving voor het transport van goederen over de weg (afdruk conform aan het voorziene model zoals voorzien in het Ministerieel besluit van 23 mei 2014).
■ Het derde exemplaar van de CMR-vrachtbrief moet bewaard worden op de onderneming voor minstens ZEVEN jaren volgend op de datum van het transport en moet chronologisch worden geclassificeerd op een zodanige manier die toelaat dat de controleagenten belast met de controle van de toepassing van de wet en haar uitvoeringsbesluiten dit eenvoudig kunnen nagaan; dit exemplaar mag worden bewaard op elk ander informatienetwerk zolang de visualisatie en de integrale afdruk van het document makkelijk bewerkstelligd kan worden !